Nogomet

Jakirović prema Solunu vodi 22 igrača, Ogiwara među putnicima

Branimir Korać • srijeda, 13.03.2024.
Jakirović prema Solunu vodi 22 igrača, Ogiwara među putnicima
Foto: Damir Senčar/HINA

Dinamo će na uzvratu u Solunu protiv PAOK-a čuvati prednost iz prvog susreta. Na Maksimiru je stekao ugodan kapital slaveći s 2:0...

Nakon što je u prvom susretu osmine finala Konferencijske lige Dinamo slavio protiv PAOK-a na Maksimiru s 2:0, u Solunu će pokušati tu prednost iskoristiti i potvrditi prolaz u četvrtfinale.

Igraj na utakmice Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bio bi to još jedan fantastičan doseg za Modre koji su pod vodstvom Nenada Bjelice već osjetili kako je igrati u toj fazi, ali u Europskoj ligi, tada ih je eliminirala Benfica i to u produžetku u Lisabonu.

Sergej Jakirović neće moći računati na poveći broj igrača u Solunu, no na većinu njih Modri su već navikli da nisu na raspolaganju.

Tako u Zagrebu ostaju Sadegh Moharrami, Marko Rog, Marko Bulat, Lukas Kačavenda, Luka Stojković, Mahir Emreli, Dino Perić, Arijan Ademi, Fran Brodić i Ronael Pierre-Gabriel.

Za Solun putuju Nevistić, Zagorac, Klarin, Bernauer, Theophile-Catherine, Cvetko, Ristovski, Živković, Šutalo, Perković, Ogiwara, Sučić, Halilović, Mišić, Hoxha, Špikić, Vidović, Kaneko, Vrbančić, Baturina, Petković i Kulenović.

Dobra vijest za Jakirovića je oporavak Ogiware koji će biti u konkurenciji za nastup u ovom dvoboju. Susret počinje u 18:45 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!