Košarka

Dobra utakmica Ivana Vraneša u pobjedi Juventusa

Petar Jenjić • ponedjeljak, 18.03.2024.
Dobra utakmica Ivana Vraneša u pobjedi Juventusa
Foto: fiba.basketball

Hrvatski košarakaš odigrao je dobru utakmicu za Juventus koji je u susretu litavskog prvenstva slavio na gostovanju kod Nevežisa. Momačdi iz Utene to je 13. pobjeda sezone...

Svoju 21. utakmicu ove sezone u litavskom prvenstvu odigrao je Juventus iz Utene i stigao do 13. pobjede. Na gostovanju kod Nevežisa slavio je rezultatom 93:88 i spustio protivnika na omjer 5-15.

Igraj na ABA ligu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Čak tri četvrtine završile su neriješenim rezultatom, a samo je drugu Juventus zaključio s pet koševa viška (28:23). Nešto manje od pet minuta prije kraja gosti su imali deset poena prednosti (87:77), Nevežis se uspio spustiti na minus pet, ali više od toga nije.

Prvo ime Juventusa bio je Dayshon Smith s 20 koševa, Ivan Vraneš dodao je 12 poena (4/8 za dva, slobodna bacanja 4/4), devet skokova i tri asistencije za nešto manje od 23 minute na terenu.

Najbolji je kod poražene momčadi bio Zane Waterman s 33 poena i sedam skokova. Očekivano vodeći je Žalgiris koji ima 19 pobjeda i samo dva poraza, Juventus je četvrti, a ispred su još Rytas i BC Wolves.

LKL:
Nevežis - Juventus Utena 88:93

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!