Nogomet

Skočić: 'U prvom dijelu smo bili ispod svake razine u obrani, napravili smo neshvatljive pogreške'

Mihaela Bradovski • srijeda, 27.03.2024.
Skočić: 'U prvom dijelu smo bili ispod svake razine u obrani, napravili smo neshvatljive pogreške'
Foto: hns.family

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine upisala je vrlo visok poraz u gostima kod Portugala. Portugalci su slavili s 5:1, ali izbornik Dragan Skočić i dalje vjeruje u dobre šanse za odlazak na Europsko prvenstvo...

Znalo se da će u Faru biti teško, ali ipak se očekivao bolji otpor i neizvjesniji dvoboj. Međutim Hrvatska je već u prvih 25 minuta potpuno potopljna, domaćin je već vodio s 4:1.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Serija početničkih grešaka u fazi obrane skupo je stajala Hrvatsku i protivnik kvalitete Portugala to je lakoćom iskoristio.

"Čestitam Portugalu na zasluženoj pobjedi. Radi se o izuzetno kvalitetnoj ekipi. U prvom poluvremenu smo bili ispod svake razine u obrani. Napravili smo neshvatljive pogreške koje su u ranoj fazi odlučile utakmicu i za ovakvo izdanje nema opravdanja. Poslije se bilo teško vaditi. Bez obzira na ovaj težak poraz, nakon ovih gostujućih utakmica i dalje smo u dobroj poziciji za odlazak na Euro jer nas sada čekaju četiri domaće utakmice", rekao je nakon susreta izbornik Dragan Skočić za službenu stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

Portugal je vodeći u skupini s 18 bodova iz sedam odigranih utakmica. Druga je Grčka s 14 bodova iz osam utakmica, a Hrvatska ima 13 bodova iz šest utakmica.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!