Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 28.08.

Dario Dodić • subota, 28.08.2010.

Jako je puno parova u današnjoj ponudi i bit će teško među svim tim parovima pronaći one s pravom vrijednosti. Možda bi bilo bolje da nisam došao kući u pet ujutro...

Eto, jučer ipak nisam pisao parove, što je ispalo dobro jer bih sigurno igrao pobjedu Bayerna. Srećom, nisam imao previše vremena pa sam preskočio jučerašnji dan i ispao pametan. Jedino, danas sam se prekasno probudio i sada mi je teško pohvatati konce. Imam neka svoja razmišljanja pa ću to za početak podijeliti s vama, a počeo sam polako pratiti i druge pa vjerujem da će se ipak nešto naći i za danas. Bit će i nekih parova čisto zato što koeficijenti padaju, a bit će i nekih koji se moraju probati, više onako turistički.

Blackpool - Fulham, Blackpool daje gol, 1,40
Drag mi je taj Blackpool, pogodio sam ih u oba kola Premiershipa, a i u pripremnom razdoblju donijeli su mi određenu svotu novca. Naime, Blackpool je jedna hrabra ekipa, vrlo dobro tehnički potkovana i igraju vrlo napadački. To im nije bilo pametno protiv Arsenala, ali su zato demolirali Wigana. Istina, danas igraju protiv neugodnog i vrlo dobrog Fulhama, ali igraju prvu utakmicu kod kuće, jest će travu i uvjeren sam da imaju i više nego dovoljnu napadačku moć za barem postići pogodak koji se plaća s odličnih 1,40. Moglo bi tu biti i golova, to ću probati turistički.

Wolves - Newcastle, Newcastle daje gol, 1,40
Newcastle mi je draga momčad, uvijek igraju sa srcem, rijetko kad me iznevjere, pogotovo kada je u pitanju postizanje pogotka. Naravno, nisam ih igrao u gostima protiv Uniteda, ali definitivno mislim da neće imati problema zabiti gol Wolverhamptonu.

Udinese - Genoa, više od 2,5 golova, 1,80
Postoje određene ekipe u Serie A koje su u mojoj glavi ekipe za više golova. I danas se susreću međusobno, a što se mene tiče dva plusa i dalje daju plus, odnosno više golova. Ne mogu reći da imam previše informacija o Udineseu, ali znam da se Genoa brutalno pojačala u ovom prijelaznom roku, trebali bi biti odlični. Međusobni susreti u Udinama u posljednje tri sezone su sljedeći: 2:0, 2:2 i 3:5, nije loše za Talijane, zar ne? Vani je malo počeo padati koeficijent na više golova, ali moram napomenuti da ovo nije za visok ulog jer se radi o prvom kolu.

Benfica - Setubal, 1, 1,25
Ne znam koliko ste u pripremnom razdoblju gledali/pratili Benficu, ali apsolutno mi je nevjerojatno da su prvenstvo otvorili s dva poraza. Danas igraju kod kuće protiv Setubala i mislim da će Setubal gadno nagrabusiti, odnosno dobiti po tamburi. Što god rezultati iz prva dva kola govorili, Benfica je vrhunska ekipa i danas bi to morali pokazati protiv Setubala, vjerujem u uvjerljivu pobjedu domaćina.

Zürich - St. Gallen, 1, 1,45
St. Gallen mi je posljednjih sezona dobru lovu donosio. Nitko ih nije smatrao posebno ozbiljnom i kvalitetnom ekipom pa su mnoge iznenađivali, a nerijetko je koeficijent na njihovo postizanje pogotka bio i po 1,50. No, ove sezone situacija se promijenila, klub je u poluraspadnom stanju i redovito gube u prvenstvu. S druge strane Zürich nije u najboljoj formi, ali gledao sam ih u par navrata i dobra su ekipa, mislim da imaju dovoljno materijala za svladati grogiranog protivnika s tri poraza u tri utakmice u gostima (0-10 gol razlika). Švicarci su u pitanju, dakle manji ulog.

TURISTIČKI

Ove parove ja jednostavno moram isprobati, za sitniš naravno. Nema potrebe objašnjavati ih jer sam ih već objasnio gore, jedino dodajem Chelsea 6+, ali to je samo zato što su dva od dva puta igrali 6+ - treba pratiti jer nikad se ne zna. Lako je moguće da ću poslije u još jednom blogu dodati druge parove, slobodno u komentarima ostavite svoje prijedloge, bilo bi lijepo i da ih barem kratko objasnite. Evo i parova koje ću isprobati: Chelsea - Stoke, 6+ (4,50); Blackpool - Fulham, više od 3,5 i 6+ (3,60 i 16,00); Udinese - Genoa, 6+ (14,00), Benfica - Setubal, 6+ (9,00).

U međuvremenu je koeficijent na Benficu i Zürich pao, ali ja sam svoj listić već odigrao. Sretno nam svima bilo!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.08.2010. u 15:43
    Ne bi me čudila ni čista dvojka na genou, a i x2 je dosta dobrih 1,40.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.08.2010. u 15:28
    Wolfsburg - Mainz 1, Vukovi rijetko gube na svojoj Volkswagen Areni, a Mainz je tipična domaćinska ekipa koja se teško snalazi na gostujućim terenima. Wolfsburg je i u prvom kolu protiv Bayerna odigrao odličnu partiju, jednostavno ih sreća nije pratila. Koeficijent na pobjedu domaćina je primamljiv... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.08.2010. u 14:38
    Uzimam benficu i talijane vise od tri. Preporuka : haugesan-tromso 1 (2,30). Domaćin kući nije izgubio godinu i pol. Sretno!
    Obrisan korisnik