Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 25.09.

Dario Dodić • subota, 25.09.2010.

Nakon jednodnevnog odmora ponovno sam spreman podijeliti s vama svoja razmišljanja, koja mi danas baš i ne ulijevaju previše povjerenja...

Nakon stopostotnog četvrtka u petak nisam ništa predložio, a razlozi su jednostavni - imao sam hrpu posla i još me k tome dohvatila i neka gadna prehlada. I bolje jer bih promašio oba daju gol Herthe i njihovih protivnika, zaboravih o kojoj je ekipi riječ (vidite, prehlada).

Za danas sam izabrao neke parove, ali u globalu mi se ponuda ne sviđa, iako je moguće da to nema veze s ponudom već s činjenicom da me sve živo boli. No dobro, krenimo na parove.

Filipović - Mir, 2, 1,50
Ovoliki koeficijent na Mira je samo zato što je Mirko Hrvat, ali mislim da danas nema previše šanse. Ne smatram se nekim stručnjakom za slobodnu borbu, ali Mirkove šanse u ovom dvoboju su minimalne.

Manchester City - Chelsea, više od 2,5 golova, 1,80
Ne bi vas trebalo čuditi što ovo igram, jednostavno moram iskoristiti koeficijent s obzirom na način na koji igra Chelsea. I City ima dovoljno napadačke moći kojom može donijeti prolaz ovoj prognozi, a treba istaknuti i da domaćini imaju problema s ozljedama u obrani. Tri gola su sve što trebam, igrat ću i više od 3,5 i naravno 6+.

Blackpool - Blackburn, 1x, 1,50
Jasno vam je da sam prvotno imao namjeru igrati više od 2,5 golova jer to uvijek igram kada je u pitanju Blackpool, ali ovoga puta odlučio sam se za 1x. Koeficijent je sasvim solidan, Blackpool je vrlo dobra ekipa koja bi trebala uzeti barem bod protiv slabog gosta Blackburna. Ako završi 2:3 ubit ću se.

Heerenveen - Roda, Roda daje gol, 1,40
Roda je u sjajnoj formi, što kladionice još uvijek nisu prepoznale. Igraju odlično, dominiraju i protiv jačih protivnika od Heerenveena i postizanje pogotka se plaća s odličnih 1,40.

Bayern - Mainz, Mainz daje gol, 1,60
Moram isprobati na ekipu koja je u dosadašnjih pet utakmica upisala jednako toliko pobjeda. Bayern nije uvjerljiv iako imaju dobru obranu, nadam se ipak da će je napadači Mainza barem jednom probiti.

Norveška U-17 - Albanija U-17, 1, 1,25
Pada koeficijent na Norvešku, malo sam zakasnio jer je do prije pola sata bio 1,35. Ipak, pad je vani popriličan, nadam se da će proći.

Toliko od mene, slobodno ostavite i svoje parove u komentarima. Napomenuo bih da će vaši parovi privući više ljudi ako ih objasnite, ali to prepuštam vama. Sretno meni pa tako i vama!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cayman25.09.2010. u 18:23
    padaš na mirkecu :)
    cayman
  • Obrisan korisnik25.09.2010. u 16:35
    split opravdao povjerenje ;)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.09.2010. u 16:28
    bilbao da gol 1.7 hajduk 1 1.25 besiktas 1.35 4 unita
    Obrisan korisnik
  • Papa Bear25.09.2010. u 14:57
    Danas su ziceri Dinamo, Hajduk i Real
    Papa Bear
  • Obrisan korisnik25.09.2010. u 14:54
    Istra- Split, Split daje gol 1.40.. Mislim da bi se nešto gadno trebalo dogoditi da Splićani ne zabiju barem jedan.. Tečaj nije loš.. Werder- HSV oba daju gol 1.65... Ni to nije za baciti.. Nadam se da me neće iznevjeriti...
    Obrisan korisnik