Fanatik

FANATIK: Roma se narugala Harryju Kaneu i pripisala mu legendarni Tottijev gol

Dario Dodić • subota, 14.04.2018.
FANATIK: Roma se narugala Harryju Kaneu i pripisala mu legendarni Tottijev gol

Roma se na svom službenom twitter računu narugala Harryju Kaneu u kontekstu nedavnog prigovora Tottenhama nakon kojeg je engleskom napadaču pripisan pogodak koji je prvotno bio upisan Christianu Eriksenu...

Utrka za najboljeg strijelca Premiershipa zašla je u čudne vode. Podsjetimo, u srijedu je Premier liga pozitivno riješila žalbu Tottenhama, koji je zatražio da se pogodak Christiana Eriksena protiv Stokea pripiše Harryju Kaneu, koji je tako stigao na "samo" četiri gola zaostatka za vodećim strijelcem lige, Mohamedom Salahom.

Salah je izrazio čuđenje ovom potezu Tottenhama na svom službenom twitter računu, a ubrzo se pridružila i Roma, čija uprava ne krije ljubav prema svom bivšem napadaču Salahu (a vrijedi i obrnuto) pa ga je podržala u videu na svojem twitteru.

Objavili su duhoviti ljudi zaduženi za društvene mreže u Romi video legendarnog gola Francesca Tottija protiv Lazija, gola nakon kojeg je Totti uslikao "selfie" s navijačima, ali su Tottijevo lice zamijenili Kaneovim, kao i audio zapis. Još samo tri gola, Harry!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!