Rukomet

Danas se kreće u Zagrebu i Rijeci

Marko Breljak • utorak, 09.12.2003.

Danas se igraju prve utakmice drugog kruga Svjetskog prvenstva, a po prvi puta kao gradovi domaćini predstavit će se Zagreb i Rijeka.

Naši novinari su na licu mjesta na svim utakmicama, a sve rezultate možete pratiti UŽIVO NA SPORTNET.HR.

Bit će vrlo interesanatno, a drugi krug natjecanja otvorit će Španjolska i Austrija. Španjolke iz prvog kruga prenose dva boda, a Austrijanke ništa, tako da će im ovaj prvi ogled biti od velike važnosti. Bit će interesantno može li Francuska protiv Korejki nastaviti svoj besprijekoran niz, a Srbija i Crna Gora ima vrlo neugodnog protivnika odmah na startu - Rusiju. Izabranice Zorana Ivića morat će pokušati uzeti barem jedan bod, jer im ne bi bilo ugodno ukoliko u nastavak natjecanja krenu bez ijednog boda.

Druga skupina je znatno izjednačenija. Otvaraju Ukrajina i Slovenija, a vrlo je nezahvalno prognozirati kako će susret završiti. Slovenke su posljednja dva susreta odradile besprijekorno, a nadaju se da bi dobru igru protiv Danske i Njemačke mogle ponoviti i protiv Ukrajine. Ne sumnjamo da će u tome imati i podršku svojih brojnih navijača. U 19.15 sati igraju Norveška i Njemačka, a posljednji je na rasporedu sudar dvaju "susjeda", Rumunjske i Mađarske.

Skupina I (Zagreb)
16:00 Španjolska (2) - Austrija (0)
18:00 Francuska (4) - Koreja (2)
20:00 Srbija i Crna Gora (0) - Rusija (4)

Skupina II (Rijeka)
17:15 Ukrajina (3) - Slovenija (2)
19:15 Norveška (2) - Njemačka (2)
21:15 Rumunjska (1) - Mađarska (2).

Slika 1 od 2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!