Zimski sportovi

NHL: Shutout za Brodeura

Maša Babić • srijeda, 26.11.2003.

Šest utakmica odigrano je noćas u NHL ligi od čega su igrana dva produžetka, a jedan rezultat ostao je izjednačen...

Najveći trijumf ostvarili su branitelji Stanley cupa New Jersey Devilsi postigavši 4 gola u gostima kod Kingsa. Devilsi su tako produžili svoj niz pobjeda na 12 utakmica u nizu. Iskoristili su dva od šest power playa i tome dodali još dva gola, dok Kingsi nisu iskoristili niti jedan od njih pet. Martin Brodeur obranio je 25 udaraca i postigao svoj 68. shutout u karijeri.

Vancouver je, također u gostima, pobjedio Montreal. Posebno su se istakli igrači Vancouvera Markus Naslund sa dva gola i jednom asistencijom, Todd Bertuzzi sa golom i dvije asistencije i Brendan Morrison sa dvije asistencije. Golman Montreala Jose Theodore obranio je 35 udaraca, no to nije bilo ni približno dosta za pobjedu.

Sensi su pak u gostima pobjedili Trasherse. Do zadnje trećine rezultat je bio izjednačen, no onda su Senatorsi nanizali još tri gola u mrežu Pasi Nurminena i zapečatili utakmicu.

Edmonton i Columbus igrali su izjednačeno, dok su Rangersi u Gostima pobjedili Tampu Bay. Jedini je noćas St. Louis Dobio utakmicu kod kuće, protiv Bostona u produžetku.


NHL, utorak, 25. studenog: Tampa Bay - NY Rangers 0:2, Columbus - Edmonton 3:3 (pr.), Montreal - Vncouver 2:5, Atlanta - Ottawa 3:6, St. Louis - Boston 4:3 (pr.), Los Angeles - New Yersey 0:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!