Carlsberg Euro 2004

Ladić: "Utakmicu je izgubila klupa"

Goran Pervan • utorak, 22.06.2004.

Konačan kraj hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu nije ostavio naše igrače ravnodušnima. Mnogi su nezadovoljni, a nije teško otkriti da se najviše nezadovoljstava usmjerava na izbornika Otta Barića...

Njemu su, poznato je to još od ranije, odbrojani dani na klupi hrvatske reprezentacije. Ako je i postojala neka varijanta da Barić ostane nakon Portugala, čini nam se da takva opcija više ne postoji u bilježnicama članova Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, a ni igrača, ako se njih pita.

Neki igrači su i javno već nakon utakmice izrazili svoje nezadovoljstvo izbornikovim idejama.

Ivica Olić: "Ne bih govorio o postavi, ali mislim da je bila krivo postavljena sredina. Razočaran sam što nisam igrao više na poziciji napadača, ipak je prije prvenstva bilo rečeno da sam prvi napadač reprezentacije."

Ivan Klasnić: "Nisam razočaran. Znao sam da neću igrati. Hoću li ostati u reprezentaciji? Pa prvo bih trebao dobiti novi poziv, onda ću odlučiti."

Dražen Ladić: "Utakmicu je izgubila klupa. Ne bih dalje govorio što to znači i što konretno mislim, prvo ćemo si svi sjesti i porazgovarati, a tada ćemo izaći u javnost."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!