Ostali sportovi

Započeo VIP Tour na Rabu

Sportnet • petak, 01.07.2005.

Današnjim je kvalifikacijama na otoku Rabu započeo turnir iz VIP Tour serije. Kroz kvalifikacije se za ulazak u glavni dio drugog ovogodišnjeg turnira Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku VIP Tour 2005. izborilo šest parova...

Nastup su izborili parovi: Urnaut/Osmokrović, Vabec/Rastovčan, Jureša/Blauhorn, Hanžić/Laninović, Reić/Petrina te Đekić/Homan.

Glavni dio turnira, u kojem ih čekaju Ivković/Križanović, Perić/Nojić, Bolić/Jogunica, Steinocher/Bobuš, te Demirović/Trusić i Galić/Mirković s pozivnicom, igra se u subotu i nedjelju, kada je na rasporedu finalni susret. Na pijesku Rajske plaže u Loparu na Rabu osim vrhunske odbojke na pijesku, posjetitelji mogu uživati u brojnim nagradnim igrama generalnog sponzora VIPneta, a u subotu navečer opustiti se na Laško Beach Partyju.

Da podsjetimo, VIP Tour 2005 Lopar, Rab druga je postaja ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske, a odbojkaši na pijesku naslov će prvaka, pokušat izboriti i na turnirima u Novalji, Splitu i Pagu, na kojima će im se pridružiti i odbojkašice. Odbojkašima na pijesku se rezultat s VIP Toura 2005 ujedno boduje i za izravni plasman u glavni dio turnira Svjetske serije VIP Open 2006.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!