Tenis

Ančić sutra, "Ljubo" i "Karlo" u srijedu

Ivor Krapac • ponedjeljak, 30.01.2006.

Nakon što je ponedjeljak prošao uspješno, uz neočekivanu pobjedu Marina Čilića, utorak će nam donijeti drugi hrvatski nastup u glavnom ždrijebu Zagreb Indoorsa. Na redu je Mario Ančić, kojeg u prvom kolu čeka Rus Dmitrij Tursunov...

Ančić i Tursunov igrat će treći meč dana u Ledenoj dvorani Doma sportova, ne prije 16,15 sati. U 11,30 na teren će Radek Stepanek i Tomaš Cakl, a iza njih na redu su David Ferrer i Stanislas Wawrinka.

Ivan Ljubičić sutra će isprobati teren Ledene dvorane u prvom kolu parova, u kombinaciji s Čilićem. Hrvatski dvojac će u trećem meču iza 16,15 ići na švicarsku kombinaciju Stanislas Wawrinka/Yves Allegro.

Ivo Karlović će svoj prvi nastup također imati u parovima, u kojima igra s Lovrom Zovkom. Karlović i Zovko u četvrtom meču iza 11,30 u Dvorani II očekuju Talijane Leonarda Azzara i Potita Staracea.

Ljubičić i Karlović će prvo kolo singla odigrati u srijedu. "Ljubo" od 16,15 sati ide na Britanca Andyja Murrayja, a "Karlo" će se u nastavku programa susresti s Nijemcem Rainerom Schüttlerom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!