Tenis

Ivan, Ivo i parovi

Ivor Krapac • utorak, 31.01.2006.

Ivan Ljubičić i Ivo Karlović u srijedu će se pokušati pridružiti Mariju Ančiću i Marinu Čiliću u osmini finala Zagreb Indoorsa. "Ljubu" u prvom kolu čeka Britanac Andy Murray, a "Karlo" ide na Nijemca Rainera Schüttlera...

Oba hrvatska igrača nastupit će, naravno, u Ledenoj dvorani Doma sportova. Ljubičić i Murray počinju ne prije 16,15 sati, a Karlović i Schüttler nakon njih.

Karlović će sutra zaigrati i u paru s Lovrom Zovkom. U četvrtfinalu ih čekaju prvopostavljeni Česi Petr Pala i Pavel Vizner, ne prije 20 sati na još neodređenom terenu.

Nikola Mektić i Antonio Šančić odradit će prvo kolo protiv talijanskog dvojca Davide Sanguinetti/Andreas Seppi, a taj dvoboj na rasporedu je ne prije 14 sati. Kao i u slučaju kombinacije Karlović/Zovko, još nije određeno hoće li Mektić i Šančić zaigrati u Ledenoj dvorani ili Dvorani II.

Osim nastupa hrvatskih predstavnika, iz sutrašnjeg programa vrijedi izdvojiti i jednu od poslastica osmine finala. Trećepostavljeni Francuz Richard Gasquet i Britanac Tim Henman odigrat će posljednji singl dana u Ledenoj dvorani, nakon završetka dvoboja Karlovića i Schüttlera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!