Rukomet

Metličić: "Ova ekipa je neuništiva"

Tomislav Pacak • utorak, 31.01.2006.

Nakon utakmice Hrvatska - Danska koju su Pakleni dobili u samoj završnici, dva junaka hrvatske pobjede su za kamera HRT-a dali prve izjave. Pero Metličić i Goran Šprem ovoga su puta glavne zvijezde hrvatskog trijumfa...

Petar Metličić, strijelac 10 golova, bio je presretan što se na najbolji način iskupio za slabiju partiju protiv Rusa: "Bili smo dosta razočarani nakon poraza od Rusije, no tu utakmicu je samo Ivano igrao. Danas smo bili jako motivirani, željni pokazati da je ova ekipa neuništiva. Ova ekipa ima još snage i želje da pobjeđuje i pokaže svima da Hrvatska ne tone i želi napraviti ovdje dobar rezultat."

Popularni Pero nije želio isticati svoj učinak, ali je zahvalio svima na potpori nakon loše utakmice s Rusijom: "Prije svega zahvalio bih svim suigračima na potpori, vjerovali su mene, nitko mi nije ništa loše rekao, a i cijeloj obitelji i prijateljima, to mi je sve dalo veću energiju. Nije bitno što sam zabio 10 golova, bitno je da smo pobijedili. Opasni smo sa svih pozicija, pokazali smo izuzetnu kvalitetu i potpuno zasluženo pobijedili". Ima li snage za Island? "Mora bit!, jasan je bio kapetan hrvatske reprezentacije.

Odlučujući pogodak postigao je Goran Šprem, koji nije mogao sakriti veliki osmijeh nakon sjajne pobjede: "Moralo se i meni negdje vratit. Ekipa je ovoga puta pobijedila, kao i svaki put. Kod nas nema egoizma i sebičnosti, ovoga puta se dogodilo da sam ja dobio zadnju loptu. Ova utakmica nam je bila biti ili ne biti, još uvijek ovisimo sami o sebi. Ako sutra dobijemo Island blizu smo polufinala, a to je najvažnije."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometTop temaSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!