SP 2006.

Poljska - Kostarika: Janas se oprašta pobjedom

Bojan Poturica • utorak, 20.06.2006.

U posljednjem susretu skupine A, Poljska se pobjednički oprostila od Svjetskog prvenstva u Njemačkoj. Momčad Pawela Janasa slavila je s 2:1 protiv Kostarike koja natjecanje napušta bez bodova...

Slika 1 od 2.
Foto: EPA

Poljska se pobjedom oprostila od nastupa na Svjetskom prvenstvu. Poljaci su u posljednjem susretu pobijedili Kostariku 2.1, a njihovi protivnici kući se vraćaju bez bodova. Ovo je vrlo izgledno bila i posljednja utakmica Pawela Janasa na klupi Poljske, stoga je dobro vidjeti da će mu ostati u lijepom sjećanju.

Kostarika je povela preko Gomeza koji je u 25. minuti odlično izveo slobodni udarac. Golman Poljske Boruc nije najbolje reagirao te mu je lopta prošla kroz noge. Izjednačenje je stiglo u 33. minuti. Vratar Kostarike Porras loše reagira na udarac iz kuta, a Bosacki s pogađa pod gredu za 1:1.

Isti igrač je u 65. minuti donio pobjedu Poljskoj nakon što je dobro reagira glavom i zasluženo je proglašen igračem susreta. Do kraja su i jedna i druga momčad imali nekoliko prilika, ali se može reći da gledatelji nisu imali puno toga za vidjeti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

SkrolSP 2006.Ostali
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!