Ostali sportovi

Sportnet pokleknuo u završnici

Bruno Blumenschein • subota, 03.06.2006.

U finalu novinarsko-sponzorskog turnira na Vip Openu, Sportske novosti su pobijedile u teška tri seta momčad SportNet.hr sa 7:11 14:12 i 11:5. SportNet je držao meč pod kontrolom vodstvom od jednog seta i 8:6 u drugom, ali je naša momčad neobjašnjivo pala…

Slika 2 od 3.
Foto: Davor Sajko

Početak susreta je obilježio kvalitetniji početak Sportskih novosti koji dolaze do vodstva 5:2, ali SportNet predvođen Petrinovićem na mreži i Dodićem, Sajkom i Vukovićem u ostatku terena preokreće rezultat u svoju korist i serijom 6:0 dolazi do 8:5 nakon čega lagano završavaju set u svoju korist.

Slika 3 od 4.
Foto: Davor Sajko

U drugom setu je sve izgledalo kako će SportNet nadvisiti aktualne prvake, ali kod vodstva 8:6 neobjašnjivo padaju (padamo- bi bilo da su pobijedili) i u neizvjesnoj završnici osvajaju set sa 14:12 nakon što je SportNet spasio četiri set lopte.

Slika 5 od 6.
Foto: Bruno Blumenschein

U odlučujućem setu Sportske novosti su ušle s psihičkom prevlašću i uz iskustvo su uspjeli doći do titule prvaka turnira. Tako blizu, a tako daleko.

Slika 4 od 5.
Foto: Tomislav Pacak

Davor Sajko, Sportnet: "Imali smo ih nakon prvog seta i onda smo počeli petljati. Igrali smo naljepšu odbojku ovdje na novinarskom turniru, igrali smo za svoju vjernu publiku. Feneomenalan osjećaj kad te bodre pune tribine ovdje na Jarunu, ali nažalost danas nismo bili oni pravi i poraženi smo. Mogu samo čestitati pobjednicima, no ipak ostaje lagana gorčina s obzirom da je u protivničkoj ekipi navodno igrao igrač koji nije dio redakcije Sportskih novosti. Bez obzira na to, čestitke SN-u još jednom, bili su bolji..."

Slika 1 od 2.
Foto: Tomislav Pacak

Zbilja ne bi bilo u redu izostaviti i druge momčadi koje su se borile u turniru. Index.hr je zapeo u polufinalu protiv Sportskih novosti, dok je iznenađujuće prošlogodišnji pobjednik, Hrvatski radio poražen od ekipe Vjesnika. Media servis je krenuo pobjedom protiv sponzorske ekipe Hrvatskog radija, no nastavku su ih je zaustavile Sportske novosti.

Najugodnije iznenađenje, ako se mogu uopće nazvati iznenađenjem je bila kombinirana momčad Vjesnika i Slobodne Dalmacije. Toliko vizije u igri te atraktivnih poteza je rijetko koja momčad pokazala. Svaka čast svima, trebalo se toliko truditi, trčati i bacati za loptama po "paklenoj vručini zagrebačkog pijeska".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!