SP 2006.

Domenech traži uvođenje snimke

Branimir Korać • ponedjeljak, 19.06.2006.

Francuska je sinoć odigrala tek remi s Južnom Korejom, a mogla je i do sva tri boda da joj je priznat regularan pogodak. Upravo iz tog razloga francuski izbornik Raymond Domenech traži od Fife uvođenje mogućnosti pregleda snimke kod spornih detalja...

Francuska će tek u posljednjem kolu odlučivati i prolazu u osminu finala i može se dogoditi da i u slučaju pobjede ne idu dalje. Njihov rezultat protiv Toga ovisit će i o rezultatu dvoboja Južne Koreje i Švicarske, a mogliu su imati puno komforniju situaciju da im je u prvom poluvremenu susreta s Južnom Korejom kod vodstva 1:0 priznat regularan pogodak.

Patrick Vieira dobro je pucao glavom nakon kornera, lopta je prešla gol-liniju prije nego ju je Lee Woo Jae izbio u polje, ali suci to nisu vidjeli.

"Postigli smo drugi pogodak i to je činjenica. Ne isplati se svaki puta žaliti kad vam je nanesena nepravda, to se stalno događa i to treba spriječiti. Uvođenje pregleda snimke bi definitivno olakšalo situaciju. Žalosno je da na ovakvom natjecanju ne koristimo dostupnu tehnologiju", rekao je Domenech.

U posljednjem kolu Francuzi će igrati protiv Toga i za prolaz im igra samo i isključivo pobjeda obzirom da su Švicarci i Južna Koreja dva boda ispred njih.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

SkrolSP 2006.Ostali
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!