Nogomet

Kranjčar: "Ne bi me iznenadilo da pobijedimo Englesku"

Tomislav Pacak • ponedjeljak, 09.10.2006.

Silenzio možda traje za hrvatske medije, no Niko Kranjčar itekako je razgovorljiv s engleskim novinarima. Jedan od najboljih igrača u pobjedi nad Andorom od 7:0 nije skrivao optimizam u svojoj najavi dvoboja s Engleskom koji se igra u srijedu u 19 sati...

Kranjčar se veseli prilici da protiv engleske reprezentacije pokaže da ima svoje mjesto u Premiershipu: "Velika je prilika igrati protiv Engleske. Ovo je prvi veliki test za Stevea McClarena i neću biti iznenađen ako pobijedimo Englesku."

Veznjak hrvatske reprezentacije koji ima velike zasluge kod četiri pogotka "kockastih" protiv Andore svjestan je loše prošlosti u susretima s Engleskom, no smatra da je vrijeme da se to promijeni: "Nikad nismo pobijedili Englesku. Posljednji puta kad smo igrali s njima službenu utakmicu razbili su nas na Euru 2004. s 4:2. Odlučni smo to ispraviti. Respektiramo Englesku, imaju igrače svjetske klase poput Gerrarda, Lamparda i Rooneyja, ali ih se ne bojimo. Imamo igrače koji ih mogu zaustaviti. Engleska još nje igrala protiv protivnika našeg kalibra i nadam se da ćemo ih iznenaditi", izjavio je Niko za Sky.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!