Tenis

Ivanišević debitira na Mastersu

Ivan Milatić • ponedjeljak, 16.10.2006.

Nakon što je propustio prošlogodišnji Masters zbog sudjelovanja u finalu Davis Cupa protiv Slovačke, Goran Ivanišević plasmanom u "malo finale" na turniru u Eindhovenu izborio je plasman na Masters zajedno s još dvojicom wimbledonskih pobjednika Richardom Krajicekom i Johnom McEnroeom. Osim njih na BlackRock Mastersu što će se od 5. do 10. prosinca održati u londonskoj Royal Albert Hall naći će se i Marcelo Rios, Thomas Muster, Sergi Bruguera i Cedric Pioline...

Glavni kandidati za preostala tri mjesta na turniru su Pat Cash, Henri Leconte i Carl-Uwe Steeb.

Ivanišević je prošlu godinu završio kao prvi igrač Merrill Lynch Tour of Champions, ali je umjesto završnice odabrao sudjelovati u prvom osvajanju Davis Cupa. Razočaranim engleskim navijačima čiji je ljubimac već niz godina Ivanišević je tada napisao otvoreno pismo u kojemu im je između ostaloga obećao da će sudjelovati na ovogodišnjem Mastersu.

"Vjerujte mi, budem li zdrav bit ću tamo. Rekli su mi da je Royal Albert Hall savršeno, prekrasno mjesto. Jedva čekam da zaigram tamo pred britanskim navijačima", poručio je tada Ivanišević, a za mjesec i pol dana želja će mu se ostvariti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!