Rukomet

Podravka sve riješila u prvom susretu

Branko Barić • petak, 08.02.2008.

Kao što se i očekivalo, hrvatske prvakinje lagano su se obračunale s gošćama iz Ukrajine u prvom susretu osmine finala Kupa pobjednica kupova. Iako je sutra na rasporedu i uzvratni susret u Koprivnici, pitanje prvog četvrtfinalista ovog natjecanja praktički je već riješeno...

Pred 600-tinjak gledatelja u Sportskoj dvorani Gimnazije «Fran Galović» u Koprivnici domaće igračice ozbiljno su zaigrale od samog početka i brzlo stekle prednost koju su do kraja samo povećavale. Vrlo brzo je postalo jasno da ekipa Podatkove nije ni približno dorasla hrvatskom prestavniku, pa je Zdravko Zovko iskoristio priliku da u igru pošalje sve svoje igračice i da isprobava neke taktičke varijante. Konačni rezultat tog lakšeg treninga Podravkašica je 42:25, a najbolji strijelac susreta je Anita Gaće sa sedam pogodaka. Igračicom utakmice proglašena je Miranda Tatari koja je postigla pogodak manje, dok su Lidija Horvat i Božica Palčić dodale po pet golova. Najefikasnija u redovima Ukrajinki bila je Panasiuk sa šest pogodaka.

Sutra se u 18 sati u istoj dvorani igra i uzvrat u kojem su Koprivničanke i formalno domaćini. Bit će to još jedna dobra prilika da veću minutažu dobiju igračice iz drugog plana i da se glavne uzdanice malo odmore.

Kup pobjednica kupova, osmina finala, prvi susret: Podatkova University Istil – Podravka Vegeta 25:42 (11:23)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!