Ostali sportovi

Mirku promijenjen protivnik

Maja Giljanović • ponedjeljak, 10.03.2008.

Nastavite niz: Ray Sef, Mighty Mo, Dong Sik Yoon. Odgovor je: Yoshihiro Nakao. Japanac je, naime, posljednji u seriji boraca koji su otkazali borbu protiv našeg Mirka Cro Cop Filipovića ove subote...

U Saitama Areni će se, ne dođe li do novog prevrata, s druge strane ringa u Mirkovoj prvoj borbi u organizaciji novoutemeljenog Dreama naći Japanac Tatsuya Mizuno.

Riječ je inače o judašu čija je fighterska karijera započela prije dvije godine: 2006. se triput borio i triput pobjeđivao, godinu potom je dvaput i to oba puta od brazilskih prezimenjaka (Silva, Thiago i Assuerio) poražen nokautima prije posljednje borbe koncem listopada lani kada je tekničkim nokautom u prvoj rundi svladao stanovitog Kona.

"Ne znam o čemu se radi, ali sasvim mi je svejedno protiv koga se borim. Spreman sam sučeliti se sa svima i jedva čekam ući u ring", najavljuje, pak, Filipović ne mareći pretjerano za reference 185 centimetara i 100 kilograma teškog suparnika, sav željan borbe nakon stanke još od 4. rujna i dvaju uzastopnih (Cheick Kongo i Gonzaga) poraza u UFC-u.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!