Vodeni sportovi

Međunarodni kamp za osobe s invaliditetom

Sportnet • petak, 13.06.2008.

U Puntarskoj uvali na otoku Krku, u wakeboard centru Cable Krk, se od ponedjeljka 9. lipnja 2008. do subote 14. lipnja 2008. godine održava kamp - škola za skijanje na vodi za osobe sa invaliditetom pod nazivom Krk Handi Tricks...

U kampu sudjeluje petnaestak sportaša iz Francuske, Španjolske i Hrvatske. Ovo je već četvrta godina zaredom da Ski lift Krk i Wakeboard klub Krk organiziraju takav kamp i natjecanje. Cilj projekta je prezentirati i približiti Hrvatskoj javnosti skijanje na vodi kao odličnu ljetnu rekreaciju za osobe sa invaliditetom. Svi polaznici zajedno treniraju s naprednim skijašima, a svima su cjelodnevno na raspolaganju domaći i strani instruktori.

Kao veliko finale, u petak 13.06.2008. godine s početkom u 11 sati održat će se natjecanje u trikovima u kojem će se svi polaznici kampa natjecati u dvije kategorije. Dojam cjelokupne izvedbe ocjenjivat će tročlani tim sudaca, a za najbolje plasirane natjecatelje u svim kategorijama organizator je, kao i uvijek, pripremio odličja i posebne nagrade koje će dodijeliti Ski lif Krk i sponzor Oakley.

Voditelj kampa je Francuz Philippe Turchet, iskusni sportaš i predsjednik Odbora za invalide pri Europskoj Waterski federaciji. Wakeboard klub Krk i Ski lift, organizatori kampa i takmičenja, pozivaju sve zainteresirane da se pridruže subotnjoj manifestaciji. Ulaz je slobodan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Vodeni sportoviOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!