Tenis

Roku prolaz u Dublinu

Maja Giljanović • ponedjeljak, 30.06.2008.
Roku prolaz u Dublinu
Foto: Kristijan Komarica

Roko Karanušić je travu Wimbledona nakon poraza u drugom kolu od Feliciana Lopeza zamijenio umjetnom Dublina i prošao prvo kolo 75.000 $ vrijednog Challengera...

25-godišnjak je, naime, na startu protiv gotovo dvostruko slabije rangiranog Francuza Garyja Lugassyja (111. - 212.) krenuo s 6:2, 7:5 i u osmini ga finala čeka pobjednik između dvojice kvalifikanata.

Potencijalni protivnik Zagrepčaninu adresom, a Labinjaninu (Labin Dalmatinski kod Splita) porijeklom je i partner u turniru parova - Slovak Ivo Klec - njih dvojicu, pak, u prvom kolu čeka dvoboj protiv indijske kombinacije Mankad/Singh.

U španjolskoj Cordobi na 100.000 dolara vrijednom ATP Challengeru Ivan Cerović u prvom kolu igra protiv Španjolca Adriana Menendeza. Riječanin se protiv tri godine mlađeg trenutno 180. igrača svijeta (26-godišnjak je inače 344.) još nije sastajao, a zajedno s Ukrajincem Bubkom na turniru parova čekaju ga također Indijci Armitraj i Ghouse.

Na Futuresima u Austriji odnosno Italiji igraju Antonio Šančić i Marin Bradarić: 19-godišnji Samoborac se kroz kvalifikacije probio u glavni ždrijeb i u prvom će kolu na Slovaka Andreja Martina, a sedmi nositelj iz Splita igra s Talijanom Enricom Iannuzzijem.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolATP Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!