Tenis

Karanušić predao u Dublinu

Maja Giljanović • srijeda, 02.07.2008.
Karanušić predao u Dublinu
Foto: Kristijan Komarica

Petoplasirani Hrvat na ATP listi Roko Karanušić bez borbe je predao susret osmine finala svom partneru u igri parova Ivi Kleču...

Slovački je kvalifikant imao sreće: 25-godišnjak je, naime, protiv trenutno 360. igrača svijeta dosad vodio s 2:0 u međusobnim susretima - oba puta su se sastali lani pa nakon poraza u Baselu i Sarajevu - treća se, na umjetnoj travi 75.000 dolara vrijednog ATP Challengera u Dublinu, naposljetku Kleču pokazala sreća.

U španjolskoj Cordobi (100.000 $) je, pak, poraz u prvom kolu upisao Ivan Cerović. 26-godišnjeg je Riječanina u neizvjesnom dvoboju na koncu u tie-breaku trećeg seta - 7:5, 4:6, 7:6(1) - nadvisio Španjolac Adrian Menendez.

Na Futuresima u Italiji i Austriji naprotiv stopostotni učinak: u prvom kolu 15.000 $ vrijednog Challengera u Bologni Marin Bradarić je s 4:6, 6:2, 6:2 pobijedio Enrica Ianuzzija, a na startu 10.000 $ teškog turnira u Telfsu Antonio Šančić je sa 7:5, 6:4 svladao Andreja Martina.

Splićanina, sedmog nositelja Bologne čeka Slovenac Janez Šemrajc, a kvalifikanta koji se u paru s Tiborom Šimićem plasirao u polufinale Telfsa nakon pobjeda nad FarnleitneromKesthelyjem odnosno trećepostavljenima Tomanu i Zemanu, očekuje još jedan Slovak, također kvalifikant Michal Pažicki.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolATP Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!