Ostali sportovi

Klepac najbolji wakeboarder

Sportnet • petak, 04.07.2008.
Klepac najbolji wakeboarder

Na crikveničkoj plaži Balustrada od 27. lipnja do 6. srpnja 2008. odvija se šesto izdanje Sport FEST-a. Riječ je o već poznatoj desetodnevnoj manifestaciji koja je sastavljena od natjecanja u sedam različitih atraktivnih sportova u čiju su organizaciju uključeni matični savezi i organizacije s višegodisnjim iskustvom...

Ovogodišnje wakeboard natjecanje, Otvoreno prvenstvo Hrvatske, priredili su Wakeboard klub Krk i Klub skijanja na vodi Crikvenica uz potporu sponzora: Oakley, TZ grada Crikvenice, grad Crikvenica te poduzeće Kirica koje upravlja crikveničkom plažom Balustrada. U jutarnjim kvalifikacijama nastupilo je deset natjecatelja od kojih se sedam najboljih plasiralo u finale održano u poslijepodnevnim satima. Natjecatelji su pokazali svoje vještine u disciplini vožnje iza glisera – boat wakeboard, a naslov prvaka zasluženo je odnio 16-godišnji Lovro Klepac iz Punta, inače i aktualni državni prvak u cable wakeboardu. Atraktivne trikove i skokove vješti "rideri" izvodili su ispred brojne publike okupljene na crikveničkoj plaži.

Proglašenje najboljih održano je u SF Areni, a priznanja su podijelili Gordana Jelenović, direktorica TZ Crikvenica i Slobodan Gračaković, predsjednik Zajednice sportova Primorsko-goranske županije.

Konačni poredak:
1. Lovro Klepac 38,2
2. Robert Pokovec 36,7
3. Jurica Morić 33,2
4. Vjekoslav Ključarić 32,0
5. Vladimir Babić 24,7
6. Aco Milenković 22,5
7. Željko Matovina 13,0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!