Tenis

Skenderović stao u prvom kolu

Maja Giljanović • utorak, 08.07.2008.
Skenderović stao u prvom kolu
Foto: Sandro Donda

Vjekoslav Skenderović nije se uspio plasirati u osminu finala 50.000 eura vrijednog Challengera u izraelskom Ramat Hasharonu...

25-godišnjeg 326. igrača svijeta je, naime, u tri seta s 6:4, 3:6, 6:4 u prvom kolu zaustavio tri godine i 16 pozicija na ATP ljestvici slabije rangirani Australac Miles Armstrong.

Također u Izraelu Ivana Cerovića u prvom kolu čeka domaći igrač Amir Weintraub, a s 21-godišnjim 346. na svijetu Riječanin će se u paru s Japancem Motomurom sastati i u dublu protiv još ValtzerGrotha prođu prve prepreke.

Skenderović u konkurenciji parova igra sa Slovakom Capkovičem, a protivnici na startu su im drugi nositelji Elgin i Bubka.

Na 30.000 eura vrijednom Challengeru u San Benedettu Antonio Veić je prošao kroz kvalifikacije u glavni ždrijeb - u prvom je kolu bio slobodan, a u preostala dva je nakon 6:0, 6:0 protiv Gasparrinija izgubio samo četiri gema - na startu ga, pak, glavnog turnira čeka Austrijanac Andreas Haider-Maurer.

Na Futuresu u Italiji su trojica - Marin Bradarić, Saša Tuksar i Luka Belić, a u Njemačkoj je kroz kvalifikacije prošao Vedran Šiljegović. Istom se u Rumunjskoj s druge strane nada Dino Salopek.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisATP Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!