Košarka

Biedrinsu 63 milijuna dolara

Branimir Korać • ponedjeljak, 28.07.2008.
Biedrinsu 63 milijuna dolara

Latvijski reprezentativac Andris Biedrins potpisao je šestogodišnji ugovor s Golden State Warriorsima za što će inkasirati čak 63 milijuna američkih dolara...

Andris Biedrins ostaje u Golden State Warriorsima. Mladom Latvijcu Warriorsi su dali čak 63 milijuna dolara vrijedan ugovor koji će trajati šest godina. Ovo produženje ugovora s Biedrinsom vjerojatno i završava slaganje rostera za iduću sezonu nakon što su produžili ugovor, također na šest godina, s Montom Ellisom. Ellis će zaraditi četiri milijuna dolara više nego Biedrins.

Iza Warriorsa je prometno ljeto. Potpisali su nove ugovore s Biedrinsom i Ellisom, potpisali su Coreya Maggettea koji će za pet godina dobiti 5 milijuna dolara, zatim su produžili s Kelennom Azubuikeom na tri godine uz devet milijuna dolara vrijedan ugovor te su doveli Ronnyja Turiafa koji će za četiri godine inkasirati 17 milijuna dolara.

Ostali su bez Barona Davisa, Mickaela Pietrusa, Matta Barnesa i Patricka O'Bryanta te su još u roster dodali Marcusa Williamsa koji je stigao iz Netsa te rookieje Anthonyja Randolpha i Richarda Hendrixa. Bit će zanimljivo vidjeti kako će izgledati ovi redizajnirani Warriorsi iduće sezone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!