Košarka

Bivši prvi pick u Pistonsima

Branimir Korać • utorak, 29.07.2008.
Bivši prvi pick u Pistonsima

Detroit Pistonsi potpisali su dvogodišnji ugovor s nekadašnjim prvim izborom NBA drafta Kwameom Brownom, igračem od kojeg se očekivalo daleko više nego što je to pokazao...

Kwame Brown jedan je od većih promašaja drafta u povijesti. 2001. godine izabran je kao prvi pick na draftu, međutim u karijeri mu nije sve išlo po planu i umjesto basnoslovnog ugovora, sada je od Pistonsa dobio ugovor visine prosječnog NBA igrača. Pistonsi su mu ponudili dvogodišnji ugovor vrijedan ukupno osam milijuna dolara.

Tijekom karijere Brown je nastupao za Washington Wizardse, Los Angeles Lakerse i Memphis Grizzliese, a prosječno je ubacivao 7.5 poena uz 5.7 skokova. U Lakersima je bio sve do prošle sezone kada je u veljači u tradeu koji je u LA doveo Paua Gasola, poslan u Memphis.

Solidan posao napravili su Los Angeles Clippersi koji su potpisali višegodišnji ugovor s veteranom Rickyjem Davisom koji je prošle sezone u slabom Miamiju ubacivao 13.8 poena uz 4.3 skoka i 3.4 asistencije po susretu.

Denver Nuggetsi obavili su trade s New Yorkom u kojem su dobili Renalda Balkmana u zamjenu za Taureena Greena i Bobbyja Jonesa dok je Minnesota potpisala petogodišnji ugovor s korisnim Ryanom Gomesom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!