Košarka

Nova Superkošarka - nove superzanimljivosti

Sponzorirani članak • ponedjeljak, 01.09.2008.
Nova Superkošarka - nove superzanimljivosti

Specijalizirani košarkaški magazin SUPERKOŠARKA u novom broju za rujan donosi intervju s jednim od najboljih igrača Hrvatske Markom Tomasom koji govori Real Madridu, reprezentaciji Hrvatske i propuštenoj prilici za odlazak u NBA...

Uz to, u novom broju možete pronaći i opsežan rezime olimpijskoga košarkaškog turnira u Pekingu, zatim analizu igara hrvatske reprezentacije te dossier o svim olimpijskim reprezentacijama SAD-a - koji Dream Team je imao najveću koš razliku, koji Dream Team je imao najviše igrača s naslovom NBA prvaka i sl.

Od životnih priča izdvajamo onu o reprezentativcu SAD-a i zvijezdi Milwaukee Bucksa Michaelu Reddu te o Nateu Archibaldu, jednom od najboljih playmakera u povijesti NBA-a. Također, u novom broju predstavljamo i novu Hall of Fame klasu 2008.te sve o najvažnijim promjenama na NBA tržištu.

Dossier o NBA dvoranama nekad i sad s pregršt informacija i fotografija te dossier o usporedbi šaha i košarke posebno su zanimljivi, a za one željnih atrakcije izdvajamo atraktivne super-postere: zakucavanje iza leđa Kobea Bryanta te zakucavanje Rudyja Fernandeza preko Dwighta Howarda.

Novi broj SUPERKOŠARKE za rujan na svim kioscima za 25 kuna!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja