Ostali sportovi

5. Cable Wakeboard Prvenstvo Hrvatske i Slovenije

Sportnet • četvrtak, 25.09.2008.
5. Cable Wakeboard Prvenstvo Hrvatske i Slovenije

U Puntarskoj uvali na otoku Krku, u wakeboard centru Cable Krk, u nedjelju, 28. rujna 2008. godine održat će se Cro Board 2008 - 5. Cable Wakeboard Prvenstvo Hrvatske i Slovenije...

Program natjecanja započinje u 9.00 sati registracijom natjecatelja i službenim treningom koji traje do 11.00 sati. Uvjeti za pristup natjecanju jesu hrvatsko i/ili slovensko državljanstvo te članstvo u klubu koji je dio nacionalnog sportskog saveza. Svim zainteresiranima za natjecanje, koji još nisu članovi takvoga kluba, moguće je učlanjenje u Wakeboard klub Krk prilikom same registracije. Natjecanje počinje u 12.00 sati kvalifikacijskim vožnjama u 6 kategorija: Boys, Juniors, Open Men, Open Ladies, Masters i po prvi put Wakeskate (također vožnja na vodi, ali na skateboard dasci).

Organizatori očekuju oko 30-ak sudionika, ponajboljih domaćih i slovenskih sportaša koji će se natjecati u ovom atraktivnom board sportu nastojeći dojmiti tročlani tim sudaca svojim trikovima, izvodeći pritom razne vratolomije na vodi te preko prepreka – dva kickera i dva slidera. Proglašenje pobjednika i ceremonija dodjele medalja planira se u 18.00 sati, a manifestaciju i fond nagrada osigurali su slijedeći pokrovitelji: Ski lift Krk, TZ grada Krka i Punta, O'Neill, Fox, Reef, Oakley, Quiksilver, Heineken, Red bull i Boardforce.net.

Hrvatski savez skijanja na vodi i Wakeboard klub Krk, organizatori natjecanja, pozivaju sve zainteresirane da se pridruže nedjeljnoj manifestaciji. Očekuje vas zabava uz DJ-a, moderatora i roštilj, a ulaz je cijeli dan slobodan za sve posjetitelje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!