Nogomet

Modrić: "Publika je mogla uživati"

Vedran Attias • srijeda, 15.10.2008.
Modrić: "Publika je mogla uživati"
Foto: Kristijan Komarica

Ponajbolji pojedinci protiv Andore, Luka Modrić i Ivan Rakitić, izrazili su zadovoljstvo postignutim rezultatom, a svoje pogotke smatraju manje važnima...

Luka Modrić još uvijek žali zbog promašenog jedanaesterca: "Nisam zadovoljan promašenim jedanaestercom, a što se tiče utakmice zadovoljan sam. Bilo je dosta lijepih poteza, zabili smo četiri gola, publika je mogla uživati."

Rakitić je pogotke posvetio ocu: "Zadovoljan sam. Hvala Bogu da sam mogao pomoći momčadi, nije važno tko zabije pogotke. Posvećujem golove tati koji danas slavi 46. rođendan."

Ivica Olić jedini je od napadača postigao pogodak: "Nama je bilo najvažnije uzeti tri boda i pokušati zabiti što više golova. Možda na kraju i ta gol-razlika bude imala važnu ulogu. Znaš da moraš dobiti ovakvog protivnika, ali normalno da je nervoza do prvog gola. 15 minuta smo pritiskali, nije išlo, a nakon što se otvorilo je bilo sve lakše."

Pranjić je također naglasio važnost osvojenih bodova: "Uknjižili smo tri boda, to je najvažnije, vratili smo samopouzdanje. Svima je žao što nismo pobijedili u Ukrajini jer smo bili puno bolji. Sad smo se vratili u utrku za drugo mjesto. Nažalost, Englezi dobivaju, a mi moramo pobjeđivati i čekati njihov kiks. Ako ga ne bude, onda moramo osvojiti drugo mjesto i to je to."

Solidan nastup zabilježio je i Mario Mandžukić: "Otkad sam ušao dao sam sve od sebe i mislim da mogu biti zadovoljan svojom predstavom, kao i predstavom cijele ekipe."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!