Košarka

"Anderson i Šundov su bili bitniji"

Ivor Krapac • četvrtak, 15.01.2009.

Iako se nadao pobjedi, Cibonin završetak prvog kruga Eurolige porazom u Avellinu nije posebno zabrinuo Velimira Perasovića, barem po prvoj reakciji nakon utakmice. Pred novinarima je rekao da su uigravanje i veća minutaža Alana Andersona i Brune Šundova večeras bili bitniji, kako je i najavio uoči susreta...

"Utakmica nam nije puno značila, no željeli smo pobijediti. U drugoj četvrtini Avellino je preuzeo prednost, previše smo griješili... Zasluženo su dobili", komentirao je Perasović.

"Anderson i Šundov nisu dugo s nama, bilo mi je važnije da ih što duže držim u igri. Drugi krug je težak za svaku momčad, morat ćemo biti dobri", dodao je trener Cibosa.

Vezane vijesti

"Avellino je zaslužio pobjedu, a mi se moramo okrenuti Topu 16 - čekaju nas jaki protivnici, trebat ćemo igrati jakim intenzitetom ako im želimo parirati. Veselim se toj novoj avanturi", istaknuo je Alan Anderson.

Zare Markovski, Makedonac na klupi Avellina, nije zanemario važnost ove utakmice: "Trebala nam je pobjeda, s njom smo na lijep način završili nastup u Euroligi. Pokazali smo da smo dobra momčad, nadam se da ćemo ovo iskustvo ponoviti i u bliskoj budućnosti - bilo je zadivljujuće, ali i iscrpljujuće."

Euroliga, skupina A

  • Rezultati
  • Ljestvica

10. kolo

Sidigas Avellino79:75Cibona
Olympiakos68:78Le Mans Sarthe
Unicaja Málaga92:69Maccabi Tel Aviv
1Unicaja Málaga 82+73
2Olympiakos 64+67
3Maccabi Tel Aviv 64+4
4Cibona 55-12
5Sidigas Avellino 37-60
6Le Mans Sarthe 28-72

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!