Rukomet

Balić: "Mali Duvnjak je mašina"

Vedran Babić • srijeda, 21.01.2009.
Balić: "Mali Duvnjak je mašina"
Foto: Bruno Karadža

Pohvalama na račun jedinstvene splitske publike pridružio se i Blaženko Lacković, koji je rekao kako nikada nije nastupao u ovakvoj atmosferi...

Lacković je sa šest pogodaka bio drugi hrvatski strijelac i pokazao da je u onim važnim utakmicama najjači. "Odigrali smo fenomenalno, borbeno. Obrana 3-2-1 je radila čuda. Bili smo maksimalno motivirani i vrlo dobro pripremljeni, a napad je bio pametan i strpljiv. Želim čestitati i zahvaliti svojim suigračima."

O atmosferi u Spaladium Areni još će se dugo pričati. Lac je također ostao impresioniran. "Publika nas je zaista nosila. Igrao sam u Ledenoj dvorani, ali ovo je nešto sasvim drukčije, nešto što nisam nikada doživio."

Sutrašnji protivnik, Švedska, novi je izazov za Paklene. To će biti derbi skupine. Mi ćemo morati igrati još bolje i borbenije, jer Šveđani su brži od Španjolaca i kaznit će svaku našu, makar i najmanju pogrešku."

Igor Vori postigao je pogodak manje od Lackovića, ali se složio s njim glede odlične igre u obrani. "Borili smo se kao manijaci u otvaranju utakmice. Obrana je bila sjajna na čelu s Alilovićem. Sve nam se poklopilo, no sada se trebamo pripremiti za Švedsku i s četiri boda doći korak bliže polufinalu."

Ivano Balić kratko je u prolazu kroz mix zonu dobacio i sve prisutne nasmijao: "Mali Duvnjak je mašina!"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!