Tenis

"Igrao sam bolje nego lani"

Ivor Krapac • četvrtak, 05.02.2009.
"Igrao sam bolje nego lani"
Foto: Kristijan Komarica

Nezadovoljan porazom, zadovoljan igrom koja mu se činila boljom nego u prošlogodišnjem porazu od istog suparnika na istom mjestu. U takvom raspoloženju osvrnuo se Ivo Karlović na dvoboj sa Sergijem Stahovskim u osmini finala PBZ Zagreb Indoorsa, u kojem je ukrajinski branitelj naslova slavio u tri seta...

"Mislim da sam igrao dobro, jedino sam malo zabrljao u dva gema u kojima sam izgubio servis. Ostalo mi se činilo u redu, čak i da sam bolji od njega, ali to je tenis, dogodi se ovakav dan", kazao je Ivo Karlović nakon što ga je Sergij Stahovski drugu godinu zaredom ispratio iz ždrijeba zagrebačkog dvoranskog turnira.

"Očito ima nešto u njegovoj igri što mi ne paše, još ga nisam dobio, ali mislim da sam lani protiv njega odigrao puno lošiji meč. Odlično servira i pametno igra", dodao je posrnuli treći nositelj.

Velikog pritiska nastupa u njegovom gradu, tvrdi, nije bilo: "Jasna je stvar da mi je želja igrati što bolje kod kuće, no osjećao sam se relaksirano. Mislim da sam odigrao dobro danas, ta dva gema koja sam izgubio na svom servisu bila su malo nesretna, dogodile su mi se neke greške koje se inače ne događaju."

Sergij Stahovski kazao je ono što su već rekli mnogi - protiv Karlovića nikad nije lako igrati. "Svaki meč protiv Ive je težak, uvijek servira jako, moraš se nadati šansi da uopće ubaciš retern i iskoristiti šansu kada stigne", komentirao je Ukrajinac nakon novog koraka prema obrani lanjskog naslova.

Na zagrebačkom Indoorsu još nije izgubio u glavnom turniru, samo u prošlogodišnjem posljednjem kolu kvalifikacija, da bi potom do titule otišao kao lucky loser: "Ne znam što je sa mnom i ovim turnirom, zapravo, i ne želim znati, no odlično mi je ovdje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!