Nogomet

Torres želi hat-trick protiv Engleza

Borna Rupnik • ponedjeljak, 09.02.2009.
Torres želi hat-trick protiv Engleza
Foto: HB-Press-Agency

Fernando Torres nikada nije sit golova. Ne zabija uglavnom samo kada ozlijeđen prati utakmice s tribine, a svoju dobru formu planira nastaviti i u prijateljskom susretu protiv engleske reprezentacije...

U Sevilli se u srijedu igra međunarodna prijateljska utakmica između Španjolske i Engleske, a u redovima aktualnih europskih prvaka zaigrat će i jedna od najvećih zvijezda engleskog Premiershipa, Liverpoolov napadač Fernando Torres.

Svojim je subotnjim pogotkom u posljednjoj minuti na Fratton Parku donio sva tri boda svojoj momčadi i ostavio je u utrci za naslov prvaka, a s mnogim će se poznanicima suočiti u srijedu. Taj ga podatak posebno veseli.

"Ta će utakmica biti pravi spektakl bez obzira na prijateljski karakter. Posebno mi je drago što će na teren istrčati neki moji suigrači iz Liverpoola te igrači iz drugih engleskih klubova", izjavio je Torres za Sunday Mirror.

Španjolac bi se mogao ponovno izravno obračunati s stoperom Chelseaja Johnom Terryjem, kojemu je prije tjedan dana postigao dva pogotka u ligaškom ogledu, a Torresova očekivanja su - približno ista: "Nadam se da će sve dobro proći i da ću postići hat-trick!".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!