Nogomet

Vlak: "Imamo rezultat za finale"

Mihaela Bradovski • srijeda, 04.03.2009.
Vlak: "Imamo rezultat za finale"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Dinamo je nakon početne inferiornosti u polufinalu Kupa ipak uspio stići do sasvim ugodne prednosti za uzvratnu utakmicu i to Vlaku daje za pravo da već počne polako planirati još dva ogleda s Hajdukom...

Konferenciju za novinare otvorio je strateg gostujućeg sastava. Marijan Vlak kratko je zaključio: "Mislim da smo ostvarili rezultat koji nam daje realne šanse da ćemo igrati u finalu."

S druge strane, treneru poraženog domaćeg sastava ostala je sportska nada, ali i spoznaja kako je njegova momčad susret otvorila vrlo kvalitetno. "Mogu biti zadovoljan prvih pola sata susreta, međutim, primili smo majstorski pogodak kojeg je bilo teško obraniti. U nastavku smo pokušali s ranim izmjenama, riskirali, no osim rezultata hendikep nam je bila i ozljeda Piškora."

Vezane vijesti

Osim za današnji Kup susret Pavlović je priupitan i za mišljenje o otvaranju proljetnog dijela prvenstva. "Mi smo napravili rezultatski kiks protiv Intera, nismo mogli niti sanjati da će nam se taj poraz dogoditi. Protiv Sesveta i danas, pogotovo u prvih pola sata, smo bili bolji, ali mislim da smo mogli izvući i povoljniji rezultat. No ne bi bili sportaši da se ne nadamo kako možemo do uspjeha u uzvratu iako nam ovaj rezultat nije povoljan."

Vlak se posebno osvrnuo na predstavu novih "modrih" igrača. "Rezultatom sam zadovoljan, napravili smo ono po što smo došli. Svi novi igrači koji su došli bili su dobri to je ono što sam cijelo vrijeme i govorio, kako smo jedna kvalitetna cjelina. Svi ravnopravno kandidiraju za nedjelju i Osijek, a sutra bi nam se trebao priključiti i Mandžukić."

Hrvatski Kup

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!