Nogomet

"Moramo ih napasti"

Mihaela Bradovski • srijeda, 06.05.2009.
"Moramo ih napasti"
Foto: EPA

Manchester United već je u Rimu i još samo čeka protivnika u borbi za naslov prvaka Europe. Chelsea ili Barcelona? Saznat ćemo večeras...

Prvi dvoboj Barcelone i Chelseaja na Nou Campu je završen bez pogodaka i to je prilično varljiv rezultat za londonsku momčad. "0:0 je dobar rezultat i mislim da smo s njim mi u laganoj prednosti, ali to ne znači da se smijemo opustiti", kaže Frank Lampard.

Lampard očekuje kako će večeras u Londonu biti posve drugačija slika nego što je to bilo u Barceloni. Chelsea ovaj put mora napadati. "Zato nam 0:0 baš i nije posve idealan rezultat, to je tek varljiva prednost. Barcelona je sjajna momčad koja je itekako sposobna poentirati u gostima", obrazložio je Lampard.

No ne računajući prošlu utakmicu u Barceloni gdje je Hiddink svjesno zatvorio sve prilaze vratima Čecha, Chelsea je pokazao tijekom sezone da zna igrati itekako lijepo, brzo, atraktivno i efikasno.

"Ne zabrinjava nas njihov veliki posjed lopte, u Londonu on nikako neće biti tako velik kao u Barceloni, ali u svakom slučaju nas previše ne uzbuđuje. U tom čuvanju lopte dosta im sudjeluje i zadnja četvorku što nas previše ne dira. Mi moramo pronaći način kako zaigrati što brže i produktivnije te kako što lakše doći u gol prilike", kazao je Lampard.

Uzvratni susret na Stamford Bridgeu započinje večeras u 20:45 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!