Nogomet

"Bit će to sjajno finale"

Vid Horvat • ponedjeljak, 25.05.2009.
"Bit će to sjajno finale"
Foto: EPA

Kažnjeni igrač Manchester Uniteda i velika radilica za momčad Crvenih vragova neće moći sudjelovati u finalu Lige prvaka kao igrač. Međutim, Darren Fletcher putuje s momčadi u Rim i nada se da će na kraju slaviti sa svojim suigračima...

Škot neće igrati zbog crvenog kartona zarađenog u drugoj polufinalnoj utakmici protiv Arsenala. Čak je Manchester United uputio žalbu po tom pitanju, ali UEFA je ostala nijema i Fletcher će morati propustiti finale. Škot je jedini od prvotimaca koji su izborili pobjedu protiv Arsenala igrao u posljednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Hulla.

Momčad je s prosječnom dobi od 23 godine stigla do pobjede i tako održala jako dobro raspoloženje prije utakmice protiv Barcelone. "Mislim da je dobro da se ide na finale Lige prvaka s odmornom ekipom", izjavio je igrač Manchester Uniteda. "S dva dana odmora bilo bi teško igrati protiv Barce", dodaje Škot.

"Želim putovati u Rim i biti s ostalim navijačima Manchestera. To će biti fantastično finale i poduzeti ćemo sve za pobjedu", izjavio je veznjak Crvenih vragova. "To su dvije najbolje ekipe trenutno u Europi", dodaje on. Fletcher će za razliku od finala u Moskvi moći sudjelovati samo kao gledatelj.

Škotski reprezentativac osvrnuo se na mlade snage kluba koje su slavile u posljednjem susretu Premiershipa. "Ima mnogo dobrih mladih igrača i to je velika budućnost kluba. Odigrali su dobru utakmicu i postigli pozitivan rezultat", rekao je on.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!