Nogomet

"Zagrepčani nisu ništa bolji od nas"

Goran Markuš • srijeda, 27.05.2009.
"Zagrepčani nisu ništa bolji od nas"
Foto: Davor Sajko

Trener Hajduka, Ante Miše najavio je agresivnu igru od prve minute u uzvratnom susretu protiv najljućeg protivnika, Dinama dodavši kako su sve planirane promijene igre još uvijek upitne zbog brojnih nepoznanica oko ozljede njihovog najboljeg napadača, Nikole Kalinića...

Ante Miše, trener Hajduka, odveo je momčad u izolaciju uoči revanša finala kupa: "Želio sam im pokazati gdje smo griješili i kako te pogreške možemo izbjeći u budućnosti. Ovog puta mjesta za nestrpljivost više jednostavno nema". Međutim, kako kući dolaze sa prilično velikim minusom u klubu su svi svjesni da bez agresivne igre jednostavno neće ići.

"Ne možemo stići tri gola zaostatka bez rizika stoga ćemo napasti već od prve minute. Dinamo ne voli igrati protiv agresivaca jer jednostavno ne mogu. Ukoliko ćemo uspjeti ostvariti planirano, uz kvalitetnu igru mislim da niti ovako visoki zaostatak nije nedostižan", zaključio je Miše.

Vezane vijesti

Da misli ozbiljno trener Hajduka unaprijed je i potvrdio kako će vrlo vjerojatno promijeniti sustav igre korišten do sada (4-4-2) sa prilično agresivnijih 4-2-3-1, no ovakvi planovi ipak ovise i o "Nikoli Kaliniću" koji još nije siguran za uzvrat protiv Dinama.

Pravu podršku Miše očekuje i s tribina: "Nadam se minimalno 20 tisuća posjetitelja i siguran sam da moji igrači neće izgorjeti u takvoj atmosferi. Potpuno smo pripremljeni, maksimalno motivirani i spremni za gosta. Zagrepčani nisu ništa bolji od nas, a ukoliko ih je osvajanje prvenstva imalo opustilo možete biti sigurni da ćemo to znati iskoristiti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!