Nogomet

Ferdinand: "Vratit ćemo se jači"

Vid Horvat • četvrtak, 28.05.2009.
Ferdinand: "Vratit ćemo se jači"
Foto: EPA

Rio Ferdinand smatra da su njegovi suigrači dovoljno jaki da brzo prebole poraz u finalu Lige prvaka i da se vrate još bolji iduće sezone. Engleski reprezentativac bio je prilično razočaran poslije same utakmice, ali vjeruje da će se Manchester United vratiti jači...

Svi su se složili s tim da je Barcelona bila bolja i potpuno zasluženo osvojila titulu najbolje momčadi Starog kontinenta. Manchester United nije uspio po prvi put obraniti naslov prvaka Europe, ali nema razloga za veliko razočarenje nakon dosta uspješne sezone.

Obrambeni igrač Crvenih vragova vjeruje u još bolji United i svoje suigrače te još kvalitetniji povratak. "Da smo osvojili naslov bio bi to nevjerojatan kraj sezone, ali znali smo ako izgubimo da neće biti velika tragedija s obzirom da smo uzeli već nekoliko trofeja ove sezone", izjavio je Ferdinand.

Igrači Manchestera bili su taktički loše postavljeni u nekim dijelovima utakmice, ali teško je konstantno postavljati odličnu taktiku, kao u slučaju protiv Arsenala i Porta. "Za igrati protiv momčadi kao Barcelona treba vam puno više od igre. Ako ne igrate dobro u Ligi prvaka ne zaslužujete da pobijedite", izjavio je engleski reprezentativac.

Ferdinandu je najviše žao 30. 000 engleskih navijača koji su doputovali u Rim i zbog njih bi trebali krenuti s još više želje i motivacije u novu sezonu Lige prvaka. "Prošli smo veliki put u posljednjih nekoliko godina. Ne gubite sve porazom u jednoj utakmici, treba nam snaga i karakter", objasnio je Englez.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!