Nogomet

Galerija: Klasnić u produžetku

Bernard Jurišić, Tomislav Pacak • petak, 05.06.2009.
Galerija: Klasnić u produžetku
Foto: Kristijan Komarica

Posljednji trening hrvatske reprezentacije uoči sutrašnjeg kvalifikacijskog okršaja s Ukrajinom prošao je u uobičajeno dobroj atmosferi. Sve taktičke postavke već su dogovorene, što dokazuje i podatak da je trening naših bio otvoren za javnost...

Hrvatski reprezentativci odradili su posljednji trening uoči sutrašnjeg važnog kvalifikacijskog okršaja s Ukrajincima. Trening je bio otvorenog tipa, pred oko stotinjak znatiželjnika koji su dobili informaciju da će moći "zaviriti" unutar Maksimira za vrijeme posljednjeg rastrčavanja Bilićevih trupa.

Upravo podatak da je trening bio otvoren za javnost jasno pokazuje da Bilić i njegov stožer više nemaju nikakvih dvojbi oko sastava i taktičkih postavki. Iako je izbornik još uvijek "kamufliran", sva je prilika da će Ukrajincima od prve minute suprostaviti ovih 11: Runje - Ćorluka, Kovač, Šimunić, Pranjić - Srna, Vukojević, Jurić, Modrić - Petrić, Olić.

Posljednji trening ponudio je i već tradicionalni okršaj Mladih i Starih. "Stare kosti" ostvarile su još jednu pobjedu i to u produžetku. Regularnih 20 minuta završeno je 2:2 (Olić, Petrić - Vukojević, Srna), da bi Klasnić pogotkom za 3:2 donio još jedan slatki trijumf Starih u ovom uvijek zanimljivom okršaju.

Za Mlade su igrali: Pletikosa, Srna, Ćorluka, Pokrivač, Čale, Gabrić, Vukojević, Modrić, Rakitić, Kranjčar, Mandžukić i Kalinić. Boje Starih su branili Runje, Vejić, Kovač, Drpić, Pranjić, Leko, Jurić, Šimunić, Prosinečki, Olić, Petrić i Klasnić.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!