Tenis

Nadal igra u Wimbledonu?

Vid Horvat • utorak, 09.06.2009.
Nadal igra u Wimbledonu?
Foto: EPA

Branitelj naslova u Wimbledonu i prvi tenisač svijeta Rafael Nadal putuje u London, ali još uvijek njegov nastup nije potpuno siguran. Međutim, Španjolac je izjavio kako će učiniti sve da zaliječi ozljedu koljena i bude spreman za obranu titule...

Dugo očekivana vijest u teniskom svijetu još nije dobila konačnu potvrdu, ali svakako je dobro saznanje da prvi tenisač svijeta nije otkazao svoj nastup u Wimbledonu, nego izjavio da sigurno kreće put Londona. Rafael Nadal učiniti će sve kako bi bio sposoban za ovogodišnji Grand Slam na zelenoj podlozi.

Španjolac je rekao da putuje u London 16. lipnja, a turnir u Wimbledonu počinje 22. lipnja, tako da su ipak nešto veće mogućnosti za njegov nastup nego prije par dana. "Ja ću dati 200 posto da budem 100 posto spreman za najznačajniji datum u svijetu tenisa", izjavio je prvi tenisač svijeta.

Nakon današnjeg pregleda, stanje s ozljedom ide na bolje i Nadalove šanse za nastup su iz dana u dan sve veće. No, ipak je na kraju dodao i da su pred njim još dva tjedna dosta teškog oporavka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!