Nogomet

Eduardo: "Sa mnom je sve u redu"

Borna Rupnik • nedjelja, 09.08.2009.
Eduardo: "Sa mnom je sve u redu"
Foto: Bruno Karadža

Eduardo da Silva konačno će opet biti jedan od nositelja igre hrvatske nogometne reprezentacije. U Minsku bi njegovi golovi bili i više nego dobrodošli...

Na okupljanju hrvatske nogometne reprezentacije prije puta u Bjelorusiju na kvalifikacijski ogled za nastup na Svjetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoafričkoj Republici nakratko smo uhvatili i Eduarda da Silvu. Što je najvažnije, zdravog Eduarda da Silvu.

"Ja sam dobro, s mojim zdravljem je sve u redu", rekao je i tako ohrabrio mnoge koji će u srijedu navečer bodriti nogometaše u kockastim dresovima. Njegovu izjavu potvrđuju i potezi Arsenea Wengera, koji ga bez zadrški koristi u sastavu Arsenala.

Eduardo dijeli razmišljanje izbornika Slavena Bilića što se tiče kratkog druženja prije susreta. "Da, imamo samo dva dana priprema, ali bit ćemo spremni. Mi smo profesionalci", rekao je naš ponajbolji strijelac.

"Bit će teško u Minsku", konstatirao je Eduardo, "ali mi imamo kvalitetu da se vratimo s pozitivnim rezultatom". Pritom se osvrnuo i na velika očekivanja javnosti - upravo se od njega traži da možda presudi Bjelorusima.

"To se tako piše u medijima", nasmijao se, svjestan da ima suigrače koji mogu odlučiti umjesto njega, ali njegov je doprinos Bilićevoj momčadi itekako potreban.

Bjelorusima sigurno neće biti svejedno kada ga vide u našem sastavu.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!