Nogomet

Laszlo: "Svi ćemo zajedno slaviti"

Goran Markuš • utorak, 18.08.2009.
Laszlo: "Svi ćemo zajedno slaviti"
Foto: Ilustracija

Iako su sinoć sa 2:0 poraženi od Dundee Uniteda, trener Heartsa, Csabo Laszlo napominje kako će u četvrtak u susret protiv Dinama ući psihički jedna sasvim druga momčad...

Prvi zgoditak Hearts je primio sa bijele točke dok su im drugi igrači Dundee Uniteda utrpali nakon što su gosti ostali sa svega deset igrača na terenu. Međutim, usprkos ovom pomalo nesretnom porazu već u prvom kolu nacionalnog prvenstva trener Heartsa, Csabo Laszlo, zadovoljan je igrom svoje momčadi.

"Imali smo nekoliko odličnih prilika koje su nastale kao rezultat odlučne, agresivne igre momčadi, no individualne pogreške i nedisciplina pojedinaca stajala nas je prvih bodova u prvenstvu. Međutim, u Zagrebu nas čeka jedna sasvim drugačija utakmica", zaključio je Laszlo.

Iako je upravo jedan od najiskusnijih igrača podbacio u ogledu sa Dundeejem Laszlo ne sumnja kako će psihička spremnost u četvrtak utakmicu okrenuti u njihovu korist: "Za crveni karton Stewart si je sam kriv i uistinu mi nije jasno što mu je to trebalo. Međutim, kao što sam rekao i njemu valja napomenuti da utakmicu nije izgubio on već cijela ekipa. Ovog puta svi smo zajedno krivi baš kao što ćemo u četvrtak svi zajedno slaviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!