Košarka

Iverson sve bliže Memphisu

Goran Markuš • četvrtak, 27.08.2009.
Iverson sve bliže Memphisu

Iako se u posljednje vrijeme puno pričalo o novoj suradnji Iversona i Browna u Bobcatsima uprava Memphisa potvrdila je Allenove navode o novoj ponudi koju će iskusni The Answer teško odbiti...

Nakon loše sezone koju je završio u Detroitu sa najgorim prosjekom poena u karijeri (17,5 poena) klub nije odlučio produžiti ugovor i tako je Allen Iverson postao najzanimljiviji free-agent bez ugovora. Međutim, kako stvari stoje na njegove usluge vrlo brzo moći će računati momčad iz Memphisa.

Naime, nakon što smo u nekoliko navrata mogli čitati o interesu Charlotte i Miamija Iverson je objavio novu, vrlo primamljivu ponudu Memphisa koji je odmah potvrdio navode iskusnog Amerikanca: "Cijelo smo ljeto u kontaktu sa njegovim agentom, Leonom Roseom i nadamo se brzom završetku pregovora kako bi se Iverson što je moguće prije pridružio momčadi u Memphisu."

Vezane vijesti

Kolika je uistinu mogućnost ovog transfera potvrđuje i financijska pozadina cijele priče. S jedne strane imamo Miami Heat koji je već zaglibio u luxury tax (tri milijuna dolara) dok o ozbiljnim problemima i možebitnoj novoj prodaji Bobcatsa ne treba niti govoriti dok se s druge strane nalazi Memphis koji je još uvijek tri i pola milijuna ispod salary capa te si itekako može priuštiti ovakav transfer koji će im, ako ništa drugo, zasigurno donijeti značajno povećanje prodaje klupskih proizvoda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!