Košarka

"Ne vraćam se u Warriorse"

Mihaela Bradovski • subota, 29.08.2009.
"Ne vraćam se u Warriorse"

Stephen Jackson neugodno je iznenadio navijače Golden State Warriorsa. Jedan od najboljih igrača kluba najavio je kako se ne misli vraćati među Warriorse i tražit će trade u neki drugi klub već ove sezone...

Jedan od najvažnijih igrača Warriorsa i naredne sezone trebao je biti Stephen Jackson. Međutim Jackson je iznenadio navijače izjavom kako mu ne pada na pamet vratiti se u Oakland i obući dres Warriorsa i u narednoj sezoni.

"Situacija je takva i to je moja odluka. Ne bih previše ulazio u to, ali želim otići u momčad s kojom ću se boriti za naslov NBA prvaka", rekao je Jackson. Na upit znaju li u Golden Stateu za njegovu odluku, kratko je odgovorio - "znaju, svi znaju."

Gdje bi Jackson mogao završiti, teško je reći. No on u glavi već ima neke klubove u kojima bi želio igrati. "Da mogu birati, to bi svakako bili Cleveland, neka od teksaških momčadi ili u New Yorku s Alom Harringtonom", rekao je Jackson.

Ukoliko i Jackson napusti Golden State, ambicije Warriorsa dodatno bi splasnule. Teško će nadoknaditi njegov 20,7 poena, 6,5 asistencija i 5,7 skokova iz prošle sezone. Ranije je Jackson nastupao i za New Jersey Netse, San Antonio Spurse, Atlanta Hawkse i Indiana Pacerse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!