Košarka

Bowen otišao sa stilom

Goran Markuš • petak, 04.09.2009.
Bowen otišao sa stilom

Bruce Bowen, košarkaš koji je za San Antonio na terenu obavljao gotovo sav "prljavi" posao oprostio se od profesionalne košarke na uistinu neočekivan način - u vlastitom kozmetičkom salonu...

"O ovome razmišljam već pet godina i svaki puta bio sam sve bliže. Bilo mi je vrlo važno da ovu odluku mogu donijeti sam i pod svojim uvjetima i danas je došlo to vrijeme. Odlučio sam napustiti profesionalnu košarku", u vlastitom kozmetičkom salonu započeo je Bruce Bowen.

Koliki je paradoks mjesto oproštaja shvaća svatko tko je barem jednom odgledao susret Spursa. Naime, upravo je Bowen bio dirty man momčadi, onaj koji obavlja gotovo sav prljavi posao za ekipu što i sam priznaje: "Učinio sam dosta prljavih stvari, no to je sve dio sporta. Primjerice, iako sam potpuno svjestan da nije bilo redu udariti Allena 2006. godine priznajem da sam to učinio potpuno svjesno i namjerno."

Međutim, bez obzira na njegov stil igre Bowen će sigurno ostati zapamćen od strane brojnih obožavatelja San Antonio Spursa: "Ako ništa drugo ljudi će me se uvijek sjećati kao dijela momčadi iza koje su tri osvojena prvenstva."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!