Ostali sportovi

Osijek spreman za gimnastičare

Sportnet • ponedjeljak, 26.10.2009.
Osijek spreman za gimnastičare
Foto: Ivana Strahija

U ponedjeljak je u VIP salonu dvorane Gradski vrt održana konstituirajuća sjednica Organizacijskog odbora Svjetskog gimnastičkog kupa koji će se od 6. do 8. studenog ove godine održati u Osijeku. Tom prigodom potvrđeni su ranije predloženi članovi organizacijskog i počasnog odbora, kao i članovi povjerenstava za pripremu i provedbu natjecanja.

Za predsjednika organizacijskog odbora imenovan je gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo. Dopredsjesnici su dr. Vladimir Šišljagić, Župan Osječko-baranjske županije i Ivan Škoro, predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza koji je ujedno i organizator ovoga natjecanja. Tajnik organizacijskog odbora je Nenad Solar.

Organizacijski odbor broji 27 članova, a uz njih u samoj organizaciji natjecanja sudjelovat će i preko 60 osoba, članova 12 povjerenstava za pripremu i provedbu natjecanja. Prvi puta izložen je i financijski plan. Prema njemu organizacija samog Svjetskog kupa stajat će oko dva milijuna kuna. Za organizaciju natjecanja Grad Osijek odvojio je iz proračuna 400 tisuća kuna.

Kvalifikacije 40 i 60 kuna, finala 70 i 90 kuna

U prodaji su ulaznice za sva tri službena dana natjecanja. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 40 i 70 kuna za jedan kvalifikacijski ciklus (kvalifikacije su podijeljena u dva ciklusa, a oba će se održati u petak 6. studenoga s početkom u 15 odnosno 19 sati) odnosno 60 i 90 kuna za subotnje odnosno nedjeljno finale (7. i 8. studenog). Finalni programi započinju u 17 sati.

Moguće je kupiti posebne pakete ulaznica za sva četiri događaja, po cijeni od 160 i 240 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u poslovnicama Pantursa, Ferivi sporta, Turističkim zajednicama grada Osijeka, Bilja i Belog Manastira, Caffe baru San Francisco i St. Patrick's u Osijeku te u centru Gimnastičkog kluba Inova gim, koji je kao izvršni organizator natjecanja osigurao pakete ulaznica za sve zainteresirane članove gimnastičkih klubova s područja Republike Hrvatske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!