Nogomet

Video: Perišić strijelac u pobjedi

Branimir Korać • nedjelja, 31.01.2010.
Video: Perišić strijelac u pobjedi
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Mladi hrvatski reprezentativac Ivan Perišić ponovno se upisao u listu strijelaca u dresu Bruggea, ovaj put u pobjedi protiv Westerloa 2:1...

Ivan Perišić postigao je svoj peti ovosezonski prvenstveni pogodak u dresu Club Bruggea. Kada se tome dodaju i četiri pogotka iz Europske lige, naš mladi reprezentativac dolazi do zavidne brojke od devet pogodaka u polusezoni.

Posljednji je postigao u subotu u domaćoj pobjedi protiv Westerloa 2:1 i to već u 14. minuti susreta kada je doveo domaćina u vodstvo. Iako su se rano našli u minusu, gosti se nisu predavali i preko Iakovenka su početkom drugog poluvremena ipak poravnali, no Joseph Akpala u 87. minuti, četiri minute nakon ulaska na travnjak, postavlja konačnih 2:1.

Westerloov niz poraza tako se nastavio, za pobjedu ne znaju još od studenog prošle godine, a Brugge im se pokazao još jednom ove sezone neugodnim protivnikom. U prvom dijelu sezone Perišić je također bio strijelac i to jednog pogotka u gostujućoj pobjedi 4:1.

Sinoć je još Cercle Brugge svladao Mechelen 2:1, a susreti Charleroi - Lokeren, Roeselare - Genk su odgođeni zbog snijega.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!