Nogomet

Ronaldo objavio planove o mirovini

Borna Rupnik • ponedjeljak, 22.02.2010.
Ronaldo objavio planove o mirovini
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Iduća će kalendarska godina biti posljednja u kojoj će ljubitelji nogometa moći uživati u Ronaldovim majstorijama. Brazilski je nogometaš objavio da će se početkom 2012. godine povući s terena...

33-godišnji Brazilac Ronaldo, trostruki osvajač Fifine nagrade za igrača godine, okončat će svoju karijeru 31. prosinca 2011. godine. Tada mu, naime, ističe ugovor s Corinthiansom, a tvrdi da ga nema namjeru obnavljati.

Ronaldo je netom potpisao dvogodišnje produženje ugovora. "Te će dvije godine biti i posljednje u mojoj karijeri. Dat ću sve od sebe, dobro se zabaviti i želim podvući crtu s nekim postignućima", rekao je.

"Život u Sao Paulu prekrasno je poglavlje mog života. Corinthians mi je prirastao srcu", dodao je brazilski napadač koji je branio boje europskih velikana poput Barcelone, Intera i Real Madrida.

Bude li ovoga ljeta pozvan u brazilsku izabranu vrstu za nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici mogao bi dostići i brojku od 100 nastupa za Brazil (trenutačno ima 97), ali izbornik Dunga zasad ga još nije zvao u svoju momčad.

"Još uvijek postoje šanse da se nađem među putnicima. Sljedeće Svjetsko prvenstvo, ono u Brazilu 2014. godine, ipak je predaleko. Vrijeme neumitno curi", zaključio je Ronaldo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.02.2010. u 23:40
    Pravi Ronaldo...
    Obrisan korisnik
  • IanZG22.02.2010. u 23:12
    Pravi Ronaldo...
    IanZG
  • Obrisan korisnik22.02.2010. u 18:24
    Za mene najbolji svih vremena
    Obrisan korisnik