Nogomet

Gourcuff: "Bilo tko osim Barcelone!"

Marin Pintur • četvrtak, 18.03.2010.
Gourcuff: "Bilo tko osim Barcelone!"
Foto: EPA

Svoje viđenje dvoboja između Bordeauxa i Olympiakosa dali su igrač utakmice Yoann Gourcuff, strijelac drugog pogotka za domaće Marouane Chamakh, te trener gostiju Božidar Bandović...

Najbolji igrač dvobja između Bordeauxa i Olympiakosa je sigurno bio Yoann Gourcuff. Mladi Francuz, koji je nakon odrađene posudbe iz Milana ostao među Žirondincima, svojim je vrhunskim pogotkom i odličnom igrom otvorio vrata četvrtfinala svojoj momčadi. Gourcuff se već okrenuo prema ždrijebu koji je na rasporedu u petak.

"Svejedno mi je koga ćemo izvući, ali stvarno ne bih volio da igramo protiv Barcelone. Nedavno sam za reprezentaciju igrao protiv Španjolske i nije bilo dobro. Jedva sam dolazio do dodira s loptom", izjavio je Gourcuff aludirajući na činjenicu da srce španjolske reprezentacije čine igrači Barcelone.

Vezane vijesti

Strijelac drugog pogotka za Bordeaux, Marokanac Marouane Chamakh je također odigrao vrlo dobru utakmicu i on se posebno osvrnuo na odličnu partiju Gourcuffa. "Kada on igra, igra i cijela naša momčad. Večeras mu je sve polazilo za nogom što je i glavni razlog naše pobjede".

Veznjak domaćih Wendel: "Trebali smo više zatvoriti utakmicu nakon što smo poveli. Uspjeli su nam izjednačiti s igračem manje i nismo se baš najbolje osjećali u tim trenucima", rekao je Wendel kojemu je svejedno s kim će Bordeaux igrati u idućem krugu.

Bivši prvotimac Olympiakosa, a danas njegov trener, Srbin Božidar Bandović bio je zadovoljan nastupom svojih igrača. "Čestitam svojim igračima. Postigli smo pogodak s igračem manje i imali još neke prilike za preokretanje rezultata. Možda bi bilo drugačije da smo samo malo više vjerovali u sebe", izjavio je Bandović.

Liga prvaka - završnica

osmina finala

Lyon1:0Real Madrid
Milan2:3Manchester United
Bayern2:1Fiorentina
Porto2:1Arsenal
Stuttgart1:1Barcelona
Olympiakos0:1Bordeaux
CSKA Moskva1:1Sevilla
Inter2:1Chelsea
Arsenal5:0Porto
Fiorentina3:2Bayern
Real Madrid1:1Lyon
Manchester United4:0Milan
Sevilla1:2CSKA Moskva
Chelsea0:1Inter
Barcelona4:0Stuttgart
Bordeaux2:1Olympiakos

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • snoopy18.03.2010. u 09:47
    jasmo mi je zašto je milan prodao kaku za 70 milijona, ali nije mi jasno zašto je dao Gourcufa za 15, takvog igrača je teško naći
    snoopy